nb1.hu

Nagy Zsolt vicces tanácsot adott a válogatott újoncnak

Gergényi Bence elmondta, hogy korábban már volt szerencséje együtt dolgozni Marco Rossival.

A magyar válogatott hétfőn találkozott Telkiben, ahol megkezdi Marco Rossi együttese a felkészülést a németek, illetve bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-meccsekre. A sajtó rendelkezésére a Puskás Akadémia játékosa Nagy Zsolt, valamint a válogatott keretébe először meghívót kapó Gergényi Bence állt.

Nagy elmondta, hogy jól sikerült a felépülése utáni időszak, ráadásul a tavaszi teljesítményére rá tudott rakni egy lapáttal. A Fiorentina elleni Kl-kiesés még mindig fáj a Puskás játékosának, de szerinte már tudnak pozitívan gondolni a történtekre. Kerkez Milossal nagyon jó viszonyt ápol, akivel posztriválisok a válogatottban. Nagy Zsolt vicces kedvében volt, hiszen amikor arról kérdezték mit tanácsolna a mellette álló Gergényinek, a következőt válaszolta:

Passzolja Dominiknek a labdát, és nem lesz gond – tegye be a bankba. A viccet félretéve, ha higgadtan fog játszani, akkor nem lehet gond.

A válogatott hátvédje azzal zárta gondolatait, hogy elégedett lenne azzal, ha megismételnék a legutóbbi NL-szereplést pontok számában. Nagyot követően Gergényi is beszélt.

Elég változatos volt az elmúlt évem: tavaly ilyenkor igazoltam Fehérvárra, nagyon jó évet zártunk a csapattal. Most nyáron Újpestre igazoltam, ahol remekül érzem magam, jó formában vagyok, talán ennek köszönhető a válogatott meghívó

– mondta Gergényi Bence, aki korábban már dolgozott együtt Marco Rossival, amikor a Honvéd neveltjeként pár edzésen ott lehetett a felnőtteknél.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC