nb1.hu

Nagy Zsolt nagyon sajnálja a kiesést, Dibusz szerint önkritikusnak kell lenni

A Puskás csapatkapitánya megerősítette edzője szavait, miszerint elfáradtak.

A Ferencváros és a Puskás Akadémia nemzetközi mérkőzését követően nem csak a vezetőedzők, de a játékosok is értékelték a látottakat. A Fradi részéről Dibusz Dénes nyilatkozott, aki kiemelte, hogy önkritikusnak kell maradniuk a Borac elleni továbbjutás után.

Kellően önkritikusnak kell lennünk. Két meccs alatt egy gólt sem szereztünk a bosnyákok ellen a rendes játékidőben, sőt, kapura sem nagyon lőttünk ezen a meccsen, ami finoman szólva is kevés. A hosszabbításban vezetést is szereztek, de aztán tudtunk növelni a játék intenzitásán, majd egy tizenegyessel sikerült kiegyenlíteni, de hát ezzel a meccsel nem lehetünk elégedettek.

A magyar válogatott kapusa hozzátette, a küzdés miatt nem érheti kritika a csapatot, de nem játszottak jól a párharcban.

Nagy Zsolt roppantul sajnálja a Puskás Akadémia Fiorentina elleni kiesését, szerinte megérdemelte volna csapata a továbbjutást az olasz együttes ellen.

Kettős emberelőnybe kerültünk a hosszabbításban, de azért mi is alaposan elfáradtunk, ez a végén érződött. Ennek ellenére az első félidőben, gól nélküli döntetlennél is mi támadtunk, betalálhattunk volna. Tényleg, büszke lehet magára a csapat… így ki lehet kapni. Persze nagyon sajnálom, belül kicsit megrogytam, de megmutattuk, mire vagyunk képesek!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC