nb1.hu

Nagy visszatérőt jelentett be a Honvéd, erősített a Tatabánya

A Viditől érkezett játékos a Csákvárhoz.

HONVÉD

Brockhauser István kapusedzőként fogja erősíteni a kispesti szakmai stábot. Brockhauser nem ismeretlen közegbe került, mivel játékosként és kapusedzőként egyaránt megfordult a fővárosi klubnál.

„Váratlanul ért a felkérés, de egy pillanatig se gondolkoztam azon, hogy elfogadjam az ajánlatot. Abból a szempontból furcsa volt belépni az akadémiára, hogy nem jártam még itt, nagyon tetszik a komplexum, és egyúttal jó érzés látni, hogy vannak olyan emberek, akikkel dolgoztam együtt korábban a Honvédnál és egyébként is elmondhatom, hogy mindenki jól fogadott. Tomás Tujvelt edzettem már, így őt ismerem, de Dúzs Gellért és Gyetván Márk is pozitív benyomást tett rám, szeretnék segíteni abban, hogy a fejlődésük töretlen legyen. Az a célom, hogy átadjam a kapusaimnak azt a tudást, azt a rutint, ami bennem van. Fizikailag és mentálisan is megfelelő szintre kell hozni őket, hogy az edzők és a közönség is elégedett legyen velük, és amikor beállnak a kapuba, akkor ki tudják hozni maguktól azt a tehetséget, ami megvan bennük. A visszatéréssel természetesen felelevenednek a régi emlékek, talán nem látszik, de kicsit meg is vagyok illetődve, nagyon jó érzés, hogy nem ismeretlen helyre érkeztem. Bajnokcsapat kapusa voltam, kapusedzőként két Magyar Kupát nyertünk, egyre több emlék villan be és bízom abban, hogy további szép élményekkel bővül a honvédos időszakom” – fogalmazott Brockhauser, aki játékosként 1993-ban bajnok lett a Honvéddal, kapusedzőként pedig két kupagyőzelmet ünnepelhetett.

TATABÁNYA

Varga Dominik az új idényben az NB II-be feljutott Tatabányában fog futballozni. Varga az NB III-as Nagykanizsától igazolt az újonchoz. A 19 éves balhátvéd az előző idényben 27 harmadosztályú bajnokin jutott szóhoz.

CSÁKVÁR

Menyhárt Zsombor leigazolásával teljessé vált a csákvári keret. Menyhárt a Vidinek intett búcsút a csákvári gárda kedvéért. A 20 éves támadó az NB I-ben 2 meccsen bizonyíthatott eddig. Menyhárt a legutóbbi szezon első felében a Siófokban játszott kölcsönben, majd télen visszatért a fehérvári gárdához.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC