nb1.hu

Nagy pofont kapott a DVSC, nem bírt osztrák ellenfelével a Puskás Akadémia

A Loki súlyos vereségbe futott bele.

A DVSC a cseh Libereccel játszott felkészülési meccset kedden. A Loki hivatalos oldala szerint a szakmai stáb a kisebb sérüléssel bajlódó játékosokra nem számított. Az első gól a 29. percben született, ekkor Icha 17 méterről vette be a hajdúságiak kapuját. A második félidő elején Frydek büntetőjével már kettővel vezetett a cseh élvonalban edződő alakulat. A végére még inkább kinyílt az olló, mivel Dulay duplázott.

DVSC-Liberec (cseh) 0-4 (0-1).
DVSC: Megyeri – Stojkovic, Lagator, Romanchuk, Ferenczi – Ojediran, Manrique – Kocsis, Dzsudzsák, Domingues – Bárány. Cserék: Pálfi (kapus), Szuhodovszki, Szécsi, Hornyák, Senaga, Kohut, Polizhy. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.
Gól: Icha (29.), Frydek (50.), Dulay (64., 70.).

A Puskás Akadémia az osztrák másodosztályú St. Pöltennel találkozott kedden. Az első félidőben a felcsútiak szerezték meg a vezetést Favorov góljával, az osztrákok a 89. minutumban egalizáltak. A lefújásig újabb fordulat már nem történt, a végeredmény 1-1 lett.

Puskás Akadémia FC – SKN St. Pölten 1-1 (1-0)
Gól: Favorov 31’ ill. Nutz 90’ (büntető)
Puskás Akadémia FC: Markek (Pécsi 46’) – Farkas (Maceiras 46’), Golla (Pál 46’), Markgráf (Stronati 46’), Ormonde-Ottewill (Vitályos 46’) – Favorov (Plsek 46’), Kocsis (Szolnoki 46’), Nissilä (Vékony 46’) – Komáromi (Bévárdi 46’, Tiscsuk 81’), Soisalo (Dusinszki 46’, Mondovics 78’) – Colley (Puljic 46’)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC