nb1.hu

Nagy fogás írt alá a Szparinál; Waltnerék megszorították a KTE-t

Bejelentette az Eb-részvevő játékos érkezését a Nyíregyháza. Eközben a Szentlőrinc szoros meccset játszott a Kecskeméttel.

Szoros meccset játszott az NB II-t meglepetésre vezető Szentlőrinc együttese a Kecskeméttel. A két együttes a válogatott szünetet kihasználva vívott felkészülési mérkőzést egymással, amelyet 1-0-ra a KTE nyert meg. A lilák csapatában ott volt az a Tófol Montiel is, akinek esetleges érkezéséről korábban az NB1.hu is beszámolt. A spanyol labdarúgó jelenleg próbajátékon van Kecskeméten.

„A mérkőzés elérte a célját, ráadásul egy nagyon jó ellenféllel játszhattunk. A Szentlőrinc nem véletlen vezeti az NB II-t, tele vannak rutinos, élvonalbeli tapasztalattal rendelkező játékosokkal is. Az első félidő jó iramot hozott, taktikailag is elégedett voltam, új dolgokat is gyakoroltunk. A második félidőben már elég kevert csapattal játszottunk, nem mindenki a saját pozíciójában kapott szerepet, akadtak is kisebb megingások ebből kifolyólag” – értékelt Szabó István vezetőedző a KTE honlapjának.

KTE: Varga B. – Nagy K., Rjaskó, Belényesi, Katona L., Kotula – Bocskay, Meszhi, Katona B., Montiel – Lukács. Csere: Kersák (k), Polyák, Vattay, Kovács K., Szabó A., Zeke, Vágó, Berki, Zsótér, Pálinkás.

Szentlőrinc: Gyurján – Kesztyűs, Szekszárdi M., Dinnyés, Papp Cs., Medgyesi, Hajdú, Nagy R., Bőle, Tóth-Gábor, Rab. Csere: Héninger (k), Sebestyén, Tamás, Novák, Stifter, Keresztes, Helesh, Kiss-Szemán, Ambach, Bíró, Poór.

Gól: Papp Cs. (36. – öngól)

Nyíregyháza

Korábban az NB1.hu georgiai forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy rutinos grúz válogatott labdarúgó érkezhet Nyíregyházára. Azóta a bejelentés is megtörtént: a Nyíregyháza hírt adott arról, hogy 1+1 év opciós szerződést kötött Nika Kvekveszkirivel. A középpályást két ottani topcsapat is hazacsábította volna, ám ő a Szpari mellett döntött.

Grúz válogatott nagyágyú igazolhat Nyíregyházára

Kvekveszkiri egyszer kis híján már Magyarországra szerződött, ám 2021-ben elhappolta őt a Honvéd elől az a Lech Poznan, amelynél a mostani nyáron lejárt a szerződése.

 

 

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC