nb1.hu

Nagy Ádámék meglephetik a harmadikat a forduló rangadóján

A vezetőedző meglátásai.

Nagy Ádám, a magyar válogatott középpályása és csapata, a Spezia, az olasz harmadosztály harmadik helyén áll. Szombat délután komoly kihívás elé néznek, hiszen egy rangos összecsapás vár rájuk a Sassuolo vendégeként.

A Spezia hat forduló után 12 ponttal áll a második helyen, csupán négy ponttal lemaradva a listavezető Pisa mögött. A harmadik helyen a Sassuolo található, mindössze egy ponttal lemaradva Nagy Ádáméktól, így a hétvégi mérkőzés különösen nagy téttel bír.

A Spezia eddig remekül szerepel, még nem szenvedett vereséget a szezonban: három győzelmet és három döntetlent jegyez. Ezzel szemben a Sassuolo már beleszaladt egy vereségbe, amikor három fordulóval ezelőtt hazai pályán a Cremonese 4-1-re legyőzte. Azóta viszont a Sassuolo magára talált, hiszen mindkét utóbbi mérkőzését megnyerte, ráadásul egyetlen gólt sem kapott.

A mérkőzés előtt Luca D’Angelo, a Spezia vezetőedzője és Nagy Ádámék mestere, sajtótájékoztatón beszélt a várakozásairól:

A Sassuolo egy erős együttes, amelyet egy kiváló edző irányít. Jól alkalmazkodtak a bajnokság ritmusához és teljesen átlátják a liga sajátosságait. Szervezetten kell játszanunk és rengeteg energiát kell fektetnünk a meccsbe, hogy megnehezítsük a dolgukat.”

Bár a Sassuolo számít esélyesebbnek hazai pályán, Nagy Ádámék eddigi hat meccsükön már 11 gólt szereztek, ami jól mutatja, hogy a támadójátékuk lendületes és hatékony. Ezúttal is lehetőség nyílik előttük, hogy a rangadó során meglepjék ellenfelüket.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC