nb1.hu

Nagy Ádám: Ez elfogadhatatlan, szégyenteljes volt

A Puskás Ferencet utolérő magyar válogatott középpályás nem fogta vissza magát.

Magyarország 5-0-s vereséget szenvedett Düsseldorfban Németország ellen a Nemzetek Ligája A-ligájának nyitónapján. A mérkőzést követően a magyar válogatott játékosok értékelték a látottakat. A gólhoz legközelebb járó Bolla Bendegúz szerint az első 10 percet leszámítva semmi sem működött a németek ellen.

Megmondom őszintén, nehéz bármit mondani most forró fejjel. Azt terveztük, hogy lepresszingeljük őket, aztán 10 perc után teljesen elcsúszott az egész. Túl nagy területeket hagytunk neki. Az első 10 percet kivéve semmi nem működött, meg kell találni az okokat és minél gyorsabban kijavítani. Összességében ez nem nézett ki jól.

A válogatottságok számában Puskás Ferencet utolérő Nagy Ádám azt követően nyilatkozott, hogy az öltözőben hosszan beszélgettek a csapattal. Elmondása szerint elfogadhatatlan és szégyenteljes volt a teljesítményük.

Abszolút önkritikusnak kell lenni, mert elfogadhatatlan a szurkolókkal, saját magunkkal és a teljes magyar labdarúgással szemben ez az eredmény. Az első félidőben hiába támadtunk le, megszerezték a vezetést, illetve volt még egy-két tiszta helyzetük. A második félidőben berúgták a lehetőségeiket. Ez elfogadhatatlan, szégyenteljes teljesítmény volt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC