nb1.hu

MTK-Kisvárda: Kruscsics agresszív futballt, Horváth magasan letámadó MTK-t akar látni este

Péntek este MTK-Kisvárda mérkőzéssel indul az OTP Bank Liga 3. fordulója.

A Kisvárdában és az MTK-ban egyaránt lehet hiányérzet az első két forduló alapján. A fővárosi együttes egy pontot, míg Milos Kruscsics legénysége három pontot gyűjtött eddig. A hazaiak vezetőedzője, Horváth Dávid elmondása szerint sok mindenre lehet építeni az eddigi találkozók alapján, például a Zalaegerszeg ellen jól érezték meg, hogy a széleken lehet megbontani az ellenfelet.

Igyekeznek a saját stílusukra építeni, a Kisvárda ellen végig nyomást akarnak gyakorolni. Védekezésben nagyon masszív együttes, amelyet az egész mérkőzésen szeretnének letámadni, és a saját térfelükön tartani őket.

„Annak nagyon örülök, hogy ennyi lehetőséget kidolgozunk. Ugyanakkor ehhez képest javulnunk kell a kihasználásban. Maximális koncentráció, frissesség kell pénteken.” – mondta Horváth arra, hogy a helyzetkihasználással hadilábon áll eddig az MTK.

A kisvárdai Milos Kruscsics agresszívabb csapatot szeretne a pályán látni, mint a Kecskemét ellen. A szerb vezetőedző elismerte, hogy pénteki ellenfelüknek tehetséges, jó játékosaik vannak.

„Néhány kulcsjátékost személyesen is jól ismerek, ilyen például Nemanja Antonov, aki technikás futballista, jól lő távolról, képes helyzetbe hozni a társait, de említhetem Hej Viktort is, akit nem különösebben kell bemutatnom, hiszen tőlünk igazolt az MTK-hoz. Nem rosszak a csatáraik sem, összességében tehetséges az együttesük.”

Kruscsics azt is megosztotta, hogy Melnyik, Camaj, valamint Balogh sérülése egyaránt javult, így teljes kerettel készülnek a mérkőzésre.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC