nb1.hu

MK: a tavalyi meglepetéscsapat nem bírt a címvédővel, simán továbbjutott a Paks

Bognár György együttese Kispestre látogat a Magyar Kupa következő fordulójában.

Bár eleinte úgy nézett ki, hogy a heves esőzés miatt elmarad a Mezőörs-Paks Magyar Kupa-mérkőzést, de tavaly a nyolcaddöntőig menetelő csapat nem hagyta szó nélkül az MLSZ döntését, így megmérkőztek egymással a felek szerdán délután.

A 25. percben Tóth lövése csattant a felső kapufán, egy perccel később Földi távoli próbálkozása is a lécet találta el, Varga centerezése után Tóth közelről már nem hibázott, 0-1. A második félidő elején egy kezezés miatt befújt büntetőt Ötvös magabiztosan értékesített, 0-2. A 78. percben Silye pontos passza után Gyurkits is betalált, 0-3.

A 2013/14-es NB I-es szezon gólkirálya, Simon Attila a szünetben áll be a hazaiak csapatába, de szűk negyedórával később sérülés miatt le kellett cserélni. A címvédő magabiztosan jutott tovább a 4. fordulóba, ahol a Budapest Honvéd lesz az ellenfele.

Kiscsapat, nagy szív! Bohner Roland a Mezőörs hősies küzdelméről beszélt a címvédő ellen

MOL Magyar Kupa, 3. forduló
MEZŐÖRS SE – PAKSI FC  0–3 (0–1)
Mezőörs KSE Sporttelep, v.: Molnár Attila
Gólok: Tóth B. (26.), Ötvös (50., 11-esből), Gyurkits (78.)
Mezőörs: Somogyi – Molnár T. (Végh, 59.), Papp Sz., Vári, Zámbó – Böröczky, Gergely (Roll, 83.), Kerékgyártó, Szántó (Simon A., a szünetben – Kreicz, 62.), Tóth L. – Dávid L. (Nagy K,. a szünetben) Vezetőedző: Bohner Roland
Paks: Simon B. – Kovács K., Lenzsér (Ötvös, 23.), Kinyik, Silye – Földi (Horváth K., 72.), Mezei, Papp K. (Windecker, 60.), Zimonyi (Gyurkits, 60.) – Tóth B. (Pesti, 72.), Varga R. Vezetőedző: Bognár György

„Sokkal jobb a pályán elérni a továbbjutást, mint papíron” – Bognár György a koncentrációt dicsérte

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC