nb1.hu

„Mit ebédelhetett az, aki erre nem ítél azonnal büntetőt?” – Klopp kifakadt

A Premier League 28. fordulójában rendezték a bajnokság szuperrangadóját, a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik ott volt a Liverpool kezdőjében.

Szoboszlai kezdett, a Liverpool óriási meccset játszott a Cityvel

A hazaiak vezetőedzője, Jürgen Klopp a találkozó után nem rejtette el csalódottságát a játékvezetéssel kapcsolatban. A mérkőzés hosszabbításában Michael Oliver ugyanis nem ítélt büntetőt, amikor Jeremy Doku magasra emelt lábbal mellbe találta a Liverpool argentin középpályását, Alexis Mac Allistert a 16-oson belül. Ráadásul a videóbíró-rendszer segítségével visszanézték a jelenetet, de nem bírálták felül a játékvezetőt.

„Miből gondolta a VAR-szobában ülő fickó, hogy ez nem egyértelmű tizenegyes? Mit ebédelhetett az, aki erre nem ítél azonnal büntetőt? Ha ez a pálya bármely másik részén történik, azt biztosan lefújják. Ha nem is ér piros lapot, de nyilvánvaló szabálytalanság.”

A Liverpooltól nyáron távozó német mester elégedett volt a játékosok teljesítményével és örül, hogy a döntetlen, és a Brentfordot 2-1-re legyőző Arsenal előzése ellenére még versenyben vannak a bajnoki címért folytatott harcban.

Argentin világbajnok csapattársa méltatta Szoboszlait, Klopp a sérüléséről beszélt

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC