nb1.hu

Michael Owen áradozott Szoboszlai passzáról

Az Aranylabdás liverpooli legenda kiemelte a magyar játékos megmozdulását.

A korábbi Liverpool-játékos, Aranylabdás Michael Owen a hitc.com oldalnak adott interjújában a Chelsea elleni nyitófordulóban 1-1-es döntetlennel záruló mérkőzést vesézte ki. Owen szerint a szurkolók optimisták lehetnek, főleg a két újonnan szerződtetett középpályás, Szoboszlai Dominik, valamint Alexis Mac Allister játéka miatt.

„Nehéz kezdés volt. Ne tévesszen meg senkit, hogy a Chelsea legutóbb csak a tizenkettedik helyen végzett a bajnokságban. Új menedzser, új izgalmak, de a Liverpool két új játékosa, Szoboszlai és Mac Allister teljesítménye biztató volt.” – mondta a korábbi labdarúgó.

Michael Owen kiemelte Szoboszlai megmozdulását, amikor a liverpooliak gólja előtt nagy nyomás alatt adott higgadt, pontos passzt, az ebből kialakuló támadásból pedig betalált Luis Díaz.

„Szoboszlai a gól előtti passza miatt egy meg nem énekelt hős. Nyomás alá helyezték, amikor megkapta a labdát egy veszélyes területen, a saját térfele közepén és egy finom passzt választott, amiből aztán egy csodás csapatjátékra épülő gól született.”

A Liverpool akciója, benne Szoboszlai passzával:

A klub oldala is kiemelt egy Szoboszlai-megmozdulást, amikor a saját büntetőterületén belül húzott meg egy gyönyörű cselt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC