nb1.hu

Mi lesz Szalai Attilával?

Nem akarnak fizetni a törökök, a Hoffenheim elengedné őt.

A napokban többször is beszámoltunk Szalai Attila ügyéről.

A 26 éves magyar védőről a német sajtó azt írta, a Hoffenheim elengedné őt, és Törökországba igazolhat, hiszen ott szeptember 13-ig tart az átigazolási időszak. úgy tudja, hogy a válogatott keretből kimaradó játékos nem adja fel, és megpróbálja kivívni a helyét mostani csapatában.

Az NB1.hu pénteken megírta, hogy értesüléseink szerint a válogatott keretből kimaradó játékos nem adja fel, és megpróbálja kivívni a helyét mostani csapatában. A Hoffenheim egyébként nevezte őt az Európa-liga-keretbe.

Kleinheisler kilátástalan helyzetben van, reménysugár Szalainak

Az egyik leghitelesebb török sportújságíró, az átigazolásokkal kiemelten foglalkozó Ekrem Konur szombat reggel arról számolt be, hogy értesülései szerint a Hoffenheim engedélyezte Szalai számára a távozást, hiszen csökkenteni szeretnének a kereten. Ennek ellenére bizonytalan a jövője, hiszen hiába ajánlották fel őt több török ​​csapatnak is, egyetlen klub sem hajlandó kifizetni az átigazolási díjat.

Hogy ez pontosan milyen összeget jelent, nem tudni, hiszen a Hoffenheim tavaly nyáron mintegy 12,5 millió eurót fizetett érte a Fenerbahcénak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC