nb1.hu

Mészöly Géza csalódott, mert távoznia kellett Újpestről, szövetségi kapitány is lehetett volna

Bízik benne, hogy a közeljövőben is az Újpestért dolgozhat.

Nagyinterjút adott az M4 Sportnak Mészöly Géza.

A legutóbb az Újpestet irányító szakember többek között a liláktól történő távozásáról, valamint a tavaszi eltiltásáról és a DVTK elleni 7-0-s meccsről is beszélt.

„Persze, hogy csalódott voltam. Úgy gondoltam, hogy egy jó kerettel építjük majd fel az Újpestet. Azt gondoltam, hogy jó pár fiatallal elvisszük a klubot ahova való. Rögös út volt, de amit vállaltam, azt teljesítettem.

(…) Az első ügyön túl vagyok már. Nem volt bennem semmi bántó szándék, de tanulság, hogy nem lehet ilyet nyilatkozni. Az öltözőben, a pályán mindenkit a nevén szólítottam, nem volt soha probléma. Sőt elismertem, hogy milyen fontos és jó játékos. Akkor azért az okozott gondot, hogy nem lehetettem ott a csapattal. Azt pedig mindenki tudja, aki a futballban él, hogy 7–0-s bundameccs nincs. Pláne, hogy a döntetlennel is elértük volna a célunk, akár lehetett volna egy 0–0 vagy 3–3 is. Nyolcat rúgtunk kapura és csak egy nem ment be. Ez frankó meccs volt!”

Mészöly bízik abban, hogy a közeljövőben együtt dolgozhat az újpestiek új klubvezetésével, emellett elárulta: korábban szövetségi kapitány is lehetett volna.

Már elárulhatom, hogy annak idején, amikor Egervári Sándor volt a kapitány, akkor Csányi Sándor meghívott a finnországi meccsre. Akkor az elnök vendége voltam és volt egy beszélgetésünk, amikor azt mondta: nem tudja száz százalékra, hogy én kapom meg a feladatot, de jó esélyem van erre. Egy ilyen négyszemközti beszélgetés volt köztünk. Aztán akkor Pintér Attila kapta meg a feladatot.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC