nb1.hu

Megvan az újonc első érkezője, kilencen is távoznak az egyik NB III-as klubtól

Utánpótlás-válogatott kapust igazolt az egyik élcsapat.

MÁTÉSZALKA

Az NB III-ba feljutott Mátészalka csapatában folytatja a karrierjét Kristófi Sándor. A 30 éves támadó legutóbb a Kisvárda második együttesében szerepelt. Kristófi a 2023/24-es idényben 24 NB III-as bajnokin 4 gólt szerzett. Kristófi a mátészalkai együttes első nyári szerzeménye.

DABAS

A Dabas idén a kilencedik helyen végzett az NB III Délkeleti csoportjában. A dabasi klubhonlap beszámolója szerint az új idényben már nem a csapatot fogja erősíteni Benkő Márton, Forgács András, Karcag Noel Zsombor, Knolmár Milán, Kócsa Tamás, Kotroczó Péter, Lettner Lóránt, Mayer Máté és Zsuppán Donát sem.

CIGÁND

Márton Ákos személyében olyan kapust igazolt a Cigánd, aki az U18-as magyar válogatottban is bemutatkozhatott. Az ifjú hálóőr a tavaszi idényben már a Kisvárda tartalékcsapatában is letehette a névjegyét.

„Örültem a megkeresésnek, a csapatból több játékost is ismerek, tudom, hogy jó közösségbe kerülök. Cigánd az elmúlt szezonban jól szerepelt, bízom benne, hogy teljesítményemmel hozzá tudom segíteni a következő idényben is egy hasonló vagy még jobb eredmény eléréséhez” – idézi a cigándi klubhonlap Márton Ákost.

A cigándiak idén ezüstérmet szereztek az NB III Északkeleti csoportjában.

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC