nb1.hu

Megvan a Mezőkövesd új vezetőedzője, távozókat jelentett be a Gyirmót

A rutinos játékos új szerződést kapott.

MEZŐKÖVESD

Korábban már beszámoltunk arról, hogy minden bizonnyal Tóth Mihály lesz a Mezőkövesd új vezetőedzője. Szerdán kiegyenesedett a kérdőjel, mivel az NB I-től búcsúzó kövesdiek egy közleményt adtak ki, amelyben bejelentették, hogy valóban Tóth veszi át a Kövesd irányítását.

„Aki ismerte az én játékos pályafutásomat, az tudja, hogy mit szeretnék visszakapni a pályán. Minden mérkőzésen a győzelemért fogunk harcba szállni, úgy gondolom, hogy ebben az utolsó pillanatig hinni kell. Biztosan lesznek olyan mérkőzések, amikor az ellenfél nagyobb játékerőt képvisel, de azon leszünk, hogy mindenkinek megnehezítsük a dolgát” – nyilatkozta Tóth a Mezőkövesd hivatalos oldalának.

Nemrég jeleztük, hogy kik érkezhetnek a Kövesdhez:

36-szoros magyar válogatott középpályást is kinézett magának a Mezőkövesd

CSÁKVÁR

A Csákvár a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a vezetőség meghosszabbította Simon András szerződését. A támadó ebben az idényben 30 NB II-es találkozón 6 gólt szerzett, ezzel jócskán kivette a részét a bennmaradásból. Simon tavaly nyáron igazolt a Fejér vármegyei alakulathoz. A 34 éves labdarúgó korábban 120 összecsapáson jutott szóhoz az élvonalban, a fellépésein 14-szer volt eredményes. A Csákvár a 12. helyen végzett idén a másodosztályban.

GYIRMÓT

Jova Bálint és Takács Ronald sem a Gyirmótban szerepel a következő idényben. Jova és Takács is 2023 nyarán bólintott rá a gyirmóti klub ajánlatára. Takács 18, míg Jova 15 másodosztályú találkozón bizonyíthatott a 2023/24-es szezonban. A gyirmóti közleményből kiderül, hogy kölcsönjátéka után Szőke Gergő visszatér az MTK-hoz. A gyirmótiak idén a hatodik pozíciót kaparintották meg az NB II-ben.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC