nb1.hu

Megvan a Kazincbarcika új edzője, Nyilas 9 év után távozik Tiszakécskéről

Új korszak kezdődik két klubnál is.

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője.

A 43 éves szakember pénteken írta alá szerződését. Erős 2022 tavaszán történelmi sikert ért el a Kisvárdával, hiszen a csapat a Ferencváros mögött bajnoki ezüstérmet szerzett, 2023 júniusától 2024 februárjáig pedig a Budafokot irányította.

Korábban játékosként idehaza a Ferencváros, a Honvéd és Győr csapataiban lépett pályára, de görög és bolgár együtteseknél is játszott.

A 16. helyen zárta az NB II-es szezont, így kiesett a Tiszakécske.

A klub bejelentette, hogy Nyilas Elek nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését, így kilenc év után távozik. A szakember két évig vezetőedzőként, hat évig szakmai igazgatóként és egy évig a tulajdonos személyi tanácsadójaként dolgozott a klubnál. Ez idő alatt a Tiszakécske a megyei I. osztálytól az NB II-ig jutott, bajnoki címeket, megyei kupa-sikert és Magyar Kupa- nyolcaddöntőket is ünnepelhetett.

Hat év után távozik a klubtól Horváth Adrián is, aki három és fél évet játékosként töltött az együttesnél, majd másfél évig a klub második csapatának volt oszlopos tagja, később Hoffmann Attila klubigazgató munkáját segítette egy évig szakmai oldalról.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC