nb1.hu

Megvan a Ferencváros BL-kerete, meglepő kimaradók is vannak

Az egyik új igazolás sem készülhet a második körös párharcra.

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen kijelölte a Bajnokok Ligája-selejtező második körére vonatkozó keretét – számolt be róla a fradi.hu.

Ezek alapján a walesi bajnok TNS ellen a következő keret készülhet: Myenty Abena, Mohammed Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Kady Borges, Botka Endre, Ibrahim Cissé, Marquinhos, Dibusz Dénes, Gruber Zsombor, Raul Gustavo, Kaján Norbert, Katona Bálint, Mats Knoester, Habib Maiga, Cebrail Makreckis, Tosin Kehinde, Owusu Kwabena, Pászka Lóránd, Alekszandar Pesics, Cristian Ramírez, Philippe Rommens, Tóth Alex, Adama Traoré, Varga Ádám, Kristoffer Zachariassen.

„Hosszú és sikeres felkészülésen vagyunk túl, minden játékos keményen dolgozott az első hetekben, így az edzői stáb számára nem volt könnyű kijelölni az első meccskeretet. Ugyanakkor tudom, hogy Pascal Jansen és segítői a lehető legjobb döntést hozták meg a csapat összeállításakor, és bízom benne, hogy ez a pályán is látszódni fog. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy ez a keret korántsem végleges, a következő selejtezőkörre egy teljesen új listát is leadhatunk” – mondta a fradi.hu-nak Hajnal Tamás sportigazgató.

A keretből kimaradt többek között egy új igazolás, Isaac Pappoe, valamint Fortune Bassey, Anderson Esiti, Stjepan Loncar, Amer Gojak, Ismail Aaneba, Edgar Szevikjan, Eldar Civic, Kenan Kodro és a sérüléséből visszatérő Varga Barnabás is.

A párharcot július 23-án, kedden hazai pályán kezdi a Ferencváros.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC