nb1.hu

Megújult az NB1.hu

Péntek este Magyar Aranylabda-díjátadó műsorral jelentkezünk.

Hosszú előkészületek eredményeként – egy nappal az NB I-es tavaszi szezon rajtja előtt – megújult az NB1.hu. Ez az oldalunk mellett igaz a Facebook-, az Instagram-, és Twitter-oldalainkra, továbbá a Youtube-csatornánkra is, amelyen már tavaly december óta megtalálhatóak új videóinterjúink Marco Rossival, Gera Zoltánnal vagy épp az újpesti legendával, Kovács Zoltánnal.

Az igazi nagy dobás ma este következik, ugyanis a Magyar Aranylabda-díjátadó műsorunkból kiderül, melyik magyar labdarúgó kapja az NB1.hu-t alapító Imre Mátyás által megálmodott és létrehozott díjat, amely minden évben a legjobban teljesítő magyar futballistának jár, az általunk felkért szakíró kollégák szavazatai alapján. Idén már 25. alkalommal hirdetünk győztest, összesen hat kategóriában, ezúttal a 2022-es produkció alapján. A negyedszázados évforduló alkalmából – a díj rangját tovább növelve – Takács Rita beszélget vendégeinkkel az NB1.hu exkluzív műsorában. Péntek este 19 órától tehát Magyar Aranylabda-díjátadóval jelentekezünk a Youtube-csatornánkon, ami méltó módon szimbolizálja honlapunk újjászületését. Digitális tartalmainkat bővítve lesz továbbá új, heti rendszerességgel jelentkező talkshow, lesznek további interjúk 1az1-ben, valamint jön az új podcast-sorozatunk is.

Írásos tartalmaink között is vannak újdonságok, mint a mélyinterjúk, meccs- és játékoselemzések, Első és utolsó vagy a blogok között a Fejben dől el, a Zöldasztal és a Szurkoló hangja elnevezésű rovataink.

A tartalom bővülése és a látvány mellett felhasználóbarát is lett Magyarország első focioldala. Mobiltelefonról, laptopról és minden más eszközről egyszerűbb lett a keresés a különböző tartalmak között, amelyek együttesen remélhetőleg még szerethetőbbé teszik az NB1.hu-t a magyar foci szerelmesei körében.

Az NB1.hu megújult, minden látogatónknak jó böngészést kívánunk a magyar futball virtuális házában!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC