nb1.hu

Megszakadt Szoboszlai sorozata, a magyar támadó gólpasszt osztott ki

A Pool stabilizálta az első helyét.

ANGLIA

Az angol élvonalban a hetedik forduló Crystal Palace-Liverpool meccsel kezdődött szombat kora délután. A Poolban ezúttal nem kezdett Szoboszlai Dominik. Amióta Arne Slot a Mersey-parti gárda trénere, először fordult elő az, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya nem volt a kezdőcsapat tagja a Premier League-ben. Azt hozzá kell tenni, hogy Szoboszlai szerdán a Bologna elleni BL-meccsen kezdett, a bizalmat pedig gólpasszal hálálta meg.

Remekül indult a mérkőzés a vendégeknek, mivel Diogo Jota már a hetedik percben eredményes volt. A folytatásban újabb gól nem született, így a Pool nyert 1-0-ra. Szoboszlai Dominik a szünetben váltotta Mac Allistert. A 18 egységgel rendelkező Liverpool ezzel a diadallal stabilizálta az első helyét.

Premier League 7. forduló
Crystal Palace–Liverpool 0-1

NÉMETORSZÁG

A német másodosztályban a Münster a Nürnberg otthonában vizitált. A vendégeknél kezdett Németh András, aki gólpasszal hálálta meg a bizalmat a 16. percben, ezzel pedig 1-1-re módosult az eredmény. Németh az assziszt ellenére nem lehetett elégedett a lefújás után, mivel a Nürnberg 3-2-re nyert. A magyar válogatott támadót a 66. minutumban lecserélték. A Münster nyolc meccsen öt pontot szerzett, ezzel a 16. helyen áll a 18 fős mezőnyben.

2. Bundesliga (II. osztály) 8. forduló
Nürnberg–Preussen Münster 3-2

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC