nb1.hu

Megszakadt Kerkezék rossz szériája, Szalai ismét padozott

Megszerezte az első győzelmét a Bournemouth az idei szezonban.

A 2023/24-es Premier League szezonban még nyeretlen Bournemouth a Burnley csapatát fogadta az angol élvonal tizedik fordulójában. A hazaiaknál Kerkez Milos az idény során először, csak a cserepadon kezdett.

A vendégek szerezték meg a vezetést egy szögletet követően, a kifejelt labdát Taylor 18 méterről bombázta a hálóba, 0-1. Néhány perccel később Tavernier hagyott ki ajtó-ablak helyzetet, de a 22. minutumban Semenyo szemfüles labdaszerzése után kiegyenlítettek a hazaiak, 1-1.

A második félidőben a Burnley kapusa, Trafford több védést is bemutatott, de a 76. percben már ő is tehetetlen volt. Billing a félpálya közepéről gondolt egyet, és a kint álló Traffordot meglepve a kapuba emelte a labdát, 2-1. A 82. percben Tavernier helyére beállt Kerkez Milos, de ő sem tudta megakadályozni, hogy Rodríguez a 89. percben egalizáljon – viszont a találatot les miatt érvénytelenítették, így a Bournemouth megszerezni idei első győzelmét a bajnokságban.

(fotó: Eddie Keogh/Getty Images)

A Bundesliga mai játéknapján potyogtak a gólok, de magyar játékos nem lépett pályára. Szalai Attila ismét a cserepadon ült a Hoffenheim a Stuttgart elleni, 3-2-re megnyert bajnokin. Az Union Berlin középpályása, Schäfer András még mindig sérült, a Werder Bremen 2-0-ra győzött a fővárosiak ellen.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC