nb1.hu

Meglepte a Puskás Akadémia a Real Madridot, a Honvéd nyert

A felcsútiak a bronzéremért harcolhatnak.

A Puskás–Suzuki-kupa vasárnapi játéknapján jó teljesítményt nyújtottak a magyar csapatok. A Honvéd a Sportingot győzte le 2-1-re. A találkozón a portugálok szerezték meg a vezetést, majd Szelényi hamar egalizált. A végeredményt Petrók állította be a 13. minutumban.

„Nem estünk össze a két vereség után, mindkét találkozón volt egy-egy nagyszerű félidőnk, az első játékrész volt az, amiben nem találtuk a ritmust és akkor kerekedett fölénk az ellenfél. Most ezen sikerült változtatni, de azt is tegyük hozzá, hogy a nemzetközi futball kimagasló szintű utánpótláscsapatai ellen játszunk és óriási fejlődésen megy keresztül az együttes, meccsről meccsre egyre jobban teljesítünk. A kvalitásokat tekintve hiába volt jobb a Sporting, szervezettséggel és nagyszerű mentalitással tudtok ezt kompenzálni. A mérkőzés bizonyos periódusaiban, labdakihozatalban és a támadásba való átmenetben is extra dolgokat produkáltunk, azzal a Sportinggal szemben, amely eddig gólt sem kapott és döntőt játszik a tornán” – összegzett a kispesti gárda edzője, Bene Ferenc a Honvéd hivatalos oldalának.

A Puskás Akadémia-Real Madrid összecsapás végeredménye 0-0 lett. A felcsútiak a mai napon a bronzéremért küzdhetnek meg a Juventus együttesével. A Honvéd az ötödik helyen zárhat, ehhez a Genket kell legyőznie.

A vasárnapi meccsek eredményei:

Budapest Honvéd–Sporting CP (portugál) 2–1
Juventus (olasz)–Panathinaikosz (görög) 1–0
Puskás Akadémia–Real Madrid (spanyol) 0–0

A mai program:

A 7. helyért
11.15: Rangers FC (skót)–Panathinaikosz
Az 5. helyért
13.00: Genk–Budapest Honvéd
Bronzmérkőzés
14.45: Puskás Akadémia–Juventus
Döntő
16.30: Real Madrid–Sporting CP

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC