nb1.hu

Megbüntették az Újpestet, a DVSC-t és a Nyíregyházát is

Több csapat is a szurkolói miatt fizethet.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 26-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB összevont eljárás alapján az Újpestet, a DVSC elleni hazai és a Kecskemét elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Nyíregyházát, a Fehérvár elleni hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (pirotechnikai eszközök használata és mérkőzés ideiglenes megszakítását eredményező cselekmény elkövetése) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Magyar Kupa

A FEB a Vasas–Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Békéscsaba–DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Békéscsaba–DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata és konkrét személy szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a PMFC–Szentlőrinc mérkőzéssel kapcsolatban a PMFC-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (konkrét személyek szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi futsal bajnokságok és egyéb mérkőzések

Szabó Koppány Gábor (TFSE) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Marjanovic Lena (SZM Futball) 1 soron következő női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Horváth Bálint (Sárbogárd) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Mint korábban jeleztük, a Nyíregyháza Spartacus-DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Fegyelmi Bizottság – a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért – mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el. Az eljárás jelenleg folyamatban van.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC