nb1.hu

„Még itt maradhatnék 2028-ig” – Klopp mezeket aláírva búcsúzik a Liverpooltól

Hazai környezetben a Wolverhampton Wanderers ellen zárja a bajnoki idényt a Liverpool. Ezen a találkozón búcsúzik vezetőedzői posztjától a 2015-ben kinevezett Jürgen Klopp, aki január végén jelentette be távozását. A német trénert a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az érzéseiről kérdezték.

„Ez életem legintenzívebb hete, nagyon érzelmes, rengeteg embertől kellett elköszönnöm. Ez egy különleges hét számomra. A játékosoktól tegnap búcsúztam el egy grillezéssel egybekötött búcsúünnepen. Nem tudom pontosan, hogy a héten hány mezt írtam alá, de nem keveset. Jó eséllyel mindenkinek jutott egy.”

Klopp a szurkolókkal való kapcsolatáról is beszélt.

„A Liverpool csapatát irányítani egyedi élmény, az emberek addig kedvelnek, amíg csalódást nem okozol nekik, és remélem, én sosem tettem ilyet. Sok embernek ez a klub jelenti a világot.”

Szeretnék előre elnézést kérni, mert annyi e-mailt és levelet kaptam az évek, és főként az elmúlt hetek során, hogy amennyiben mindegyikre válaszolnék, még itt maradhatnék 2028-ig.

A már biztos harmadik Liverpool a zárófordulóban a Wolves ellen lép pályára.

Úgy teszünk, mintha ez egy átlagos mérkőzés lenne, de valószínűleg senki nem hiszi el. Könnyebb lesz egy jó mérkőzéssel leköszönni a szurkolók előtt.”

A Liverpool kispadján Jürgen Klopp utódja a Feyenoord vezetőedzője, Arne Slot lesz majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC