nb1.hu

Máté Csaba készen áll egy új megmérettetésre

A Fradi korábbi edzője a menesztése óta nem járt a Groupama Arénában.

Máté Csaba az M4Sport műsorában beszélt a jelenlegi helyzetéről.

A Ferencvárosi TC korábbi vezetőedzője július 19-én, Sztanyiszlav Csercseszov menesztése után vette át felnőtt csapat irányítását, majd szeptember elején Dejan Sztankovics érkezésekor a klub megvált tőle. A vezetőedzői pozícióban tündöklő Mátéval a Fradi tíz meccséből kilencet megnyert, és eléggé fájdalmasan érte a döntés.

„Az első pillanatban, mivel váratlanul ért, egy gyomrosnak éreztem, nagy csapásként éltem meg. De amikor az ember padlóra kerül, fel kell állni, menni kell tovább és erőt meríteni abból, ami van. Ebben nagy segítséget nyújtott a környezetem, igyekeztem túltenni magam ezen, és így pozitív időszaknak élem meg azt a tízmeccses periódust. Azóta nem jártam bajnokin a Groupamában, úgy érzem, hogy talán ennek még nem jött el az ideje. A Fradit a tévében követem, a többieket igyekszem a helyszínen.”

Az összes edzővel a mai napig jó viszonyt ápol, és állítása szerint az elmúlt hónapok alatt több csapat is megkereste.

„Voltak olyan megkeresések, amire én is azt mondtam, hogy érdekes lehet. Úgy érzem, most már készen állok arra, hogy odaálljak egy csapat élére.”

Máté nem feltétlenül élcsapatban gondolkozik, szerinte mindig helyén kell kezelni a célokat és fontos, hogy a vezetők is reális elvárásokat támasszanak. Az 54 éves szakember jelenleg konferenciákat látogat, tanulmányokat folytat, vagyis a tanulásra és a sportolásra fordítja idejét írja az m4sport.hu.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC