nb1.hu

Máté Csaba debütált, a DVSC nem bírt a román másodosztályú csapattal

Az új igazolás egyből gólpasszal mutatkozott be a debrecenieknél.

Nem tudott nyerni a DVSC Máté Csaba vezetőedző debütálásán: a debreceniek 2-2-es döntetlent játszottak a román másodosztályban szereplő FC Bihor együttesével a Nagyerdei Stadionban.

A DVSC-nél a klubhonlap beszámolója szerint sok volt a hiányzó, ezzel együtt Máté Csaba vezetőedzőnek és stábjának sok információval szolgált a mérkőzés, amelyen végig a pályán volt az új igazolás, Kocsis Gergő is.

A 12. percben Gidea lőtt közelről a bal alsóba (0-1), majd a 23. percben jött az egyenlítés: Kocsis egyből gólpasszal debütált, a beadása után Bárány fejelt mintegy 9 méterről a kapuba (1-1). Nem sokkal később már a DVSC-nél volt az előny, a 28. percben Bárány duplázott, szépen lőtte ki az alsó sarkot (2-1). A második félidőben is a Loki uralta a mérkőzést, de a hosszabbításban egyenlítettek a vendégek, 2-2 lett a vége.

A DVSC jövő hét szombaton a Békéscsabán, a Magyar Kupában játszik legközelebb.

„Kitűztünk bizonyos célokat magunk elé a mérkőzés előtt, ezekből valamit meg tudtunk valósítani, valamit sajnos nem. Egyik ilyen volt, hogy legyen sok helyzetünk, sokszor érjünk oda az ellenfél kapuja elé, ez megvalósult, hiszen rengeteg helyzetet kidolgoztunk, akár több gólt is szerezhettünk volna. Azt is kitűztük, hogy ne kapjunk gólt pontrúgásból, hiszen az utolsó gól pontrúgás után született, ebben javulnunk kell. A mérkőzés nagy részében valóban uraltuk a játékot, a második félidőben viszont volt egy szakasz, amikor kicsit elvesztettük a kontrollt. Rengeteg labdát veszítettünk, nem becsültük meg a labdát, az ellenfél pedig tudott építkezni. Ilyen periódusok nem lehetnek, mert az ellenfél megbüntetheti, ha kihasználja a lehetőségeit. Nem voltak igazán lehetőségeik, de ha ebből kialakul valami, a mérkőzéseken nagyobb baj is lehet” – mondta Máté Csaba a lefújás után.

DVSC-FC Bihor (romániai) 2-2 (2-1)

DVSC: Megyeri (Pálfi, 46.) – Kocsis G., Pellumbi (Mona, 87.), Dreskovic, Ferenczi (Lénárt, 87.) – Kocsis D., Szuhodovszki (Djurasek, 55.), Braga, Dzsudzsák (Senaga, 55.), Domingues (Szűcs T., 46.) – Bárány (Silue, 46.). Vezetőedző: Máté Csaba

Gól: Bárány (23., 28.), illetve Gidea (12.), Iovita (91.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC