nb1.hu

Márton szerint nem érdemeltek vereséget, Blagojevics megköszönte – reakciók

Mint arról beszámoltunk, a DVSC 2-1-re verte szombaton a ZTE-t az NB I-ben, így megszerezte első idegenbeli győzelmét a bajnokságban – a zalaegerszegieknek pedig nem sikerült jól Márton Gábor debütálása.

ZTE-DVSC: Dzsudzsák betalált, megszakadt a Loki rossz sorozata

A lefújást követően a két vezetőedző értékelt.

Márton Gábor (ZTE): „Az első félidőben nem voltunk jók sem, de bátortalanok is voltunk. Én ezt hiányoltam a legjobban, mert hibázni lehet, csak mertünk volna jobban futballozni… Igazából sem itt, sem ott nem voltak nagyon lehetőségek az első játékrészben. A második félidőben elkövettünk két hibát, ezeket egyből megbüntették. Nem volt meg a szükséges higgadtság, de szerintem nem érdemeltünk vereséget. A minőség hiányzik még a végjátékban, elkapkodjuk, nem merjük megcsinálni, rosszak a végkimetelek, de hát… még dolgozunk. Egyelőre ennyire futotta, igazából az akarás megvolt, ilyen szempontból nem tudok szemrehányást tenni a csapatnak. Hiányolom, hogy kevés helyzetet alakítunk ki. De benne van az alakulatban, bízom benne, hogy ki is fog jönni.”

Srdjan Blagojevics (DVSC): „Szerintem egyértelmű volt, hogy mi kontrolláltuk a mérkőzést. Talán egy kis energia hiányzott, de egyértelmű volt, hogy meg tudjuk csinálni. Mindkét félidőben ugyanazt játszottuk, a különbség, hogy a másodikban kétszer betaláltunk. Taktikailag nem is volt szükség váltásra, több energiára csak, mert olyan érzésem volt, mintha barátságos találkozót játszanánk. Több agresszivitás kellett. Ez volt az első idegenbeli győzelmünk, segíteni fog abban, hogy kicsit magabiztosabbak legyünk. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy ilyen messze elkísérték a csapatot.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC