nb1.hu

Marco Rossinak és a válogatott tagjainak is üzent a magyar szurkolótábor

Parádés hangulat volt a Puskás Arénában.

A magyar válogatott szombat este 2-1-es győzelemmel zárta a Szerbia elleni Eb-selejtezős mérkőzést. A Puskás Arénában a magyar drukkerek is kivették a részüket a szép sikerből, hiszen fergeteges hangulatot teremtettek, a találkozó előtti fantasztikus élőképről pedig még sokáig fogunk beszélni.

A Carpathian Brigade ’09 a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amelyben többek között a válogatottnak és Marco Rossinak mondott köszönetet:

Szurkolótársaink, barátaink!

Nem tudjuk, nem lehet igazán kifejezni a hálánkat a tegnap estéért. Köszönet annak a közel 150 társunknak, barátunknak, akiknek keze munkája benne volt a koreográfia több hónapnyi előkészületeiben, köszönet minden fanatikusnak, aki akár 1 forinttal is hozzájárult a költségeihez, köszönet minden jelenlévőnek, aki segédkezett a bemutatásában. Ez aztán igazán betyáros megoldás volt! Végül, de nem utolsó sorban, köszönet ennek a csodálatos Nemzeti Tizenegynek és Marco Rossinak, hogy ismét egy feledhetetlen estét varázsoltak nekünk. Kedden folytatás, Litvániában találkozunk! Irány az Európa-bajnokság!” – olvasható a posztban.

A magyar válogatott kedd este Litvániában vizitál, a találkozó 20.45-kor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC