nb1.hu

Marco Rossi keményen kritizálta a kapuskérdéssel foglalkozó szurkolókat

Varga Barnabás állapota is szóba került.

Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert Magyarország Skócia ellen.

Skót-magyar: taktikai csata, Varga-sérülés, a 100. percben jött a csodagól

A találkozó után a magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi az M4 Sportnak először a súlyos sérülést szenvedő Varga Barnabás állapotáról beszélt.

„Úgy hallottuk, hogy rendben van, de arccsonttörést szenvedett és valószínűleg meg kell majd műteni. Ami biztos, hogy ha továbbjutunk, sajnos nem léphet már pályára az Eb-n. Az a legfontosabb, hogy Barni jól van.”

Rossi elítélte azokat, akik helytelenítik azt a döntését, hogy Gulácsi Péter az első számú kapus, szerinte az ilyenek nem támogatják a válogatottat.

Ami most Gulával történik, az hihetetlen és elfogadhatatlan. Ha a magyar válogatott szurkolója vagy, bárki védi a kaput, támogatnod kell. Ehhez képest sokan ellene, és az én döntésem ellen vannak, és azt mondják, Dibusznak vagy Szappanosnak kellett volna védenie.

„Én nagyon szeretem Dibuszt is, de nem játszhatunk egyszerre két kapussal, nem lehet meccs közben cserélni csak azért, mert rokonszenves. Gula három mérkőzést hozott le hiba nélkül, aki megpróbál rá nyomást helyezni, nézzen tükörbe, mert szerintem nem igazi magyar válogatott-szurkoló.”

A kapitány szerint az eredményektől függetlenül csak 45 percért lehet jogosan korholni a játékosokat.

„Őszintén szólva az első félidő Svájc ellen szörnyű volt, alkalmatlanoknak tűntünk, csak tébláboltunk a pályán, de az összes többi félidőért nem érheti kritika a játékosokat.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC