nb1.hu

Marco Rossi elmondta mi van Botkával, illetve szerinte megtörtént a „reakció”

A magyar válogatott szövetségi kapitánya elégedett volt Nikitscher Tamás játékával.

A játékosok után Marco Rossi is nyilatkozott az M4 Sportnak a bosnyákok elleni 0-0-t követően. A szövetségi kapitány kiemelte, hogy megtörtént a reakció, amire gondolt a Németország elleni meccs után. A játékkal elégedett volt, egyetértett Szoboszlaival és Nagy Zsolttal, hogy az ellenfél kapusa volt a mezőny legjobbja.

Úgy gondolom, hogy sokkal erősebbek voltunk, mint múltkor. Frusztrált voltam a németek elleni meccs után, megtörtént a reakció, amire utaltam. Megvolt a vágy bennünk, sajnos nem nyertünk, de jó dolog, hogy nem lehajtott fejjel jöttünk le a pályáról. Megérdemeltük volna a győzelmet, az ellenfél kapusa volt  a legjobb játékos.

A Mistert arról kérdezték mi van Botka Endrével, akit egy Willi Orbánnal való ütközés után le kellett cserélni.

Botkát rutinvizsgálatra vitték nem annyira súlyos a sérülése valószínűleg összevarrják a fejét” – mondta Rossi.

Osztályzatok: nem véletlenül követelték sokan a kezdőbe a Puskás Akadémia játékosát

Az olasz-magyar szakember kiemelte, hogy nagyon sok párharcot nyert a magyar válogatott, emiatt büszke a hozzáállásra. Nem emlékszik olyan mérkőzésre, amikor nagyjából 20 lehetősége lett volna a csapatnak gólszerzésre.

Nagyon sok párharcot sikerült megnyernünk elöl és hátul is, büszke vagyok erre a hozzáállásra, nem volt egyszerű 5-0 után játszani. Mi magyarok vagyunk, más méltóságunk van a többiekkel szemben. Nem akarom összehasonlítani a két meccset, de ilyen nem volt az elmúlt időszakban, hogy 20 lehetőségünk lett volna egy meccsen.”

Rossitól megkérdezték mi a véleménye az első kezdőként játszott válogatott meccsét teljesítő Nikitscher Tamásról, róla annyit mondott: Jól játszott, stabil volt, azt mondhatjuk jó volt a játéka.

Molnár Mátyás a születésnapját napokban ünneplő Marco Rossit felköszöntötte, illetve megköszönte, hogy szép játékot mutatott a magyar válogatott.

Nem tudom mindenki egyet ért-e ezzel a véleménnyel (hogy szép focit játszottunk, a szerk.), de köszönöm szépen.

FRISSÍTÉS: szerda, 9:56

Egyértelmű döntést hozott a Gulácsi és Dibusz sorsáról is beszélő Marco Rossiról a meccsközönség

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC