nb1.hu

Marad az NB II-ben a Szparitól távozó támadó, kapust igazolt a Mezőkövesd

Ketten távoznak az újonctól.

KAZINCBARCIKA

Herjeczki Kristóf a Kazincbarcika csapatában folytatja a karrierjét. A 26. születésnapját a napokban ünneplő támadó az előző szezonban az NB II-es bajnoki címet megszerző Nyíregyházában szerepelt. Herjeczki a Szpariban 22 meccsen három gólt szerzett az előző idényben.

„Nagyon örülök, hogy a Mester, Erős Gábor választása rám esett, s idekerülhettem Kazincbarcikára. Szeretném az előzetes bizalmat meghálálni mindenkinek, aki hitt bennem és esélyt adott nekem itt. Nagyon szeretnék egy jó szezont futni a Kazincbarcikával, sok gólt rúgni, gólpasszt adni, s minél több győzelemmel zárni ezt az évet, no és jó helyen végezni az NB II-ben” – fogalmazott Herjeczki a klubhonlapnak. A labdarúgó korábban az élvonalban 28 meccsen bizonyíthatott.

MEZŐKÖVESD

Deczki Máté személyében korábbi utánpótlás-válogatott kapussal erősítettek a mezőkövesdiek. A 24 éves kapuvédő korábban Angliában is megfordult, míg az előző két évben az NB III-as Hódmezővásárhelynek volt az alapembere. Köztudott, hogy a Kövesd idén utolsó lett az élvonalban, így az új idényben csak az NB II-ben szerepelhet.

BÉKÉSCSABA

Az új kihívások és a több játéklehetőség reményében Krnács Richárd és Szabó Csaba is eligazolt az NB II-be feljutott Békéscsabától. Krnács 2020 óta szerepelt a lila-fehér csapatban. Szabó Csaba életét az utóbbi időben egy makacs sérülés nehezítette meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC