nb1.hu

Magyarország-Skócia: az MLSZ bejelentése a szurkolói vonulásról

Ugyanott lesz a gyülekező, ahol a németek elleni meccs előtt is.

Az MLSZ az előző két találkozóhoz hasonlóan a helyi hatósággal együttműködve ismét megteremtette a lehetőségét, hogy a magyar szurkolók vasárnap Stuttgartban is együtt vonulhassanak a skótok elleni Európa-bajnoki meccs helyszínére.

„A gyülekező hely újra a Mittlerer Schlossgartennél lesz 15 órától és utána várhatóan 17 órától a drukkerek együtt vonulhatnak a stadionhoz” – mondta az MTI-nek Sipos Jenő, aki felhívta a figyelmet, hogy a gyülekezőhelytől nagyjából öt kilométeres út vezet a meccs helyszínére. „A vonuláson mindenki saját felelőssége és döntése alapján vesz részt”.

A MLSZ szóvivője elárulta, várhatóan sokkal több magyar szurkoló lesz vasárnap Skócia ellen, mint amennyi szerdán a házigazda németek elleni volt, de arról is értesültek, hogy nagyon sok skót szimpatizáns is érkezik majd Stuttgartba. Mivel több olyan drukker is lesz, aki első meccsére érkezik az Európa-bajnokságra, ezért újra felhívta a figyelmet arra, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze, érvényes útiokmánnyal rendelkezik-e, mert Németország az Eb idejére visszaállította a határellenőrzést, emiatt a légi, vízi, vasúti és közúti határátkelőknél egyaránt ellenőrzésre lehet számítani.

„Csak érvényes jeggyel lehet belépni a stadion területére, ezért belépő nélkül ne is próbálkozzon senki. A jegyek életkortól függetlenül egyetlen személyre vonatkoznak. A létesítmény környékén és belépéskor szigorú ellenőrzés várható, szúró- és vágó-, valamint pirotechnikai eszközök birtoklása rendőri eljárást von maga után” – adott tájékoztatást Sipos Jenő.

A szóvivő kifejtette, továbbra is javasolják mindenkinek, hogy regisztráljon konzuli védelemre, hogy a helyszínen tartózkodó konzulok bárkinek segítséget nyújthassanak bármilyen probléma esetén.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC