nb1.hu

Magyar válogatott: szurkolóbarát döntést hozott az MLSZ

Két felkészülési meccs vár a mieinkre.

A magyar férfi futsalválogatott szombaton és vasárnap is Ausztriával játszik felkészülési mérkőzést (a meccsek mindkét nap 13 órakor kezdődnek). A találkozókat Szombathelyen rendezik meg, és az MLSZ közleménye szerint a szurkolók ingyen tekinthetik meg az összecsapásokat.

„Nem szeretném, ha a jövőben hasonló élményben lenne részünk, mint tavaly év végén Koszovó ellen, amikor kellemetlen meglepetés ért minket a megfelelő figyelem és a koncentráció hiánya miatt. Akkor megtanulhattuk, hogy nemzetközi szinten kizárólag a tökéletes hozzáállás vezethet eredményre, ha elvesztjük a fókuszt, nagyon nehéz dolgunk lesz, bárki is az ellenfél. A legutóbbi meccseinken, az európai élcsapatok közé tartozó spanyolok és horvátok ellen elégedett voltam a hozzáállással, ugyanazzal a mentalitással kell pályára lépnünk a fizikálisan erős, sokszor kiszámíthatatlan osztrák csapat ellen is. Arra számítok, hogy nagyrészt nálunk lesz a labda, dominálni tudunk, de ahhoz, hogy sikeresek legyünk, az említett magas szintű koncentrációra, valamint hatékony támadójátékra lesz szükség” – idézi az mlsz.hu a szövetségi kapitányt, Sergio Mullort.

A nemzeti együttesünk decemberben kezdi meg a szereplését az Eb-selejtezőben. A csoportban a mieink mellett Szlovénia, Montenegró és Norvégia küzd majd a pontokért.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC