nb1.hu

Magyar Kupa: paksi kötődések miatt is nagy az öröm a vármegyei csapatnál

Reagált a vezetőedző.

Az MLSZ módosította a Mezőörs–Paks Magyar Kupa-mérkőzés időpontját, amit végül október 9-én rendeznek meg.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a sok eső miatt futballra alkalmatlan pálya miatt elmaradt a találkozó, amit eredetileg múlt vasárnap játszottak volna. A mezőörsiek szerették volna október 9-ére halasztani a mérkőzést, amibe a paksiak beleegyeztek, de az MLSZ nem hagyta jóvá ezt az időpontot, és 3–0-val a Paks javára igazolták a meccset.

Szőke Barnabás, a mezőörsiek elnöke felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az MLSZ-hez, amely végül helyt adott a kérésnek. Az MLSZ fellebbviteli bizottsága megállapította, hogy mindkét csapat játszani akart egy későbbi időpontban, és október 9-re tűzte ki a mérkőzést. A döntés figyelembe vette a futball népszerűsítésének szempontjait, és nem talált olyan akadályt, ami meggátolná a találkozó megrendezését.

Nagyon örülök, hogy az MLSZ alaposan kivizsgálta a körülményeket és így döntött, mert mi mindenképp játszani akartunk. Azt gondolom az egész hazai labdarúgás érdekeit szolgálja, hogy lesz mérkőzés. A csapatból többünknek is van paksi kötődése, s nagyon várjuk az összecsapást, hiszen egy kiváló NB I-es csapatot, az ország egyik legnépszerűbb együttesét fogadhatjuk Mezőörsön.”

– mondta a döntéssel kapcsolatban Bohner Roland, a mezőörsiek edzője a Kisalföldnek.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC