nb1.hu

Magyar gólok Lendván, hihetetlen eset a Sepsi meccsén

Schäfer András ezúttal csereként kapott szerepet az Union Berlinben.

Németország

A Bundesliga 2. fordulójának nyitómérkőzésén az Union Berlin fogadta az újonc St. Paulit. A magyar válogatott szeptemberi találkozóira meghívót kapó Schäfer András a 67. percben lépett pályára. Csapata 1-0-ra győzött, így még veretlenek ebben a bajnoki idényben.

Lengyelország

A Rakow hazai környezetben szenvedett vereséget a Piast Gliwice ellen. A hazaiaknál nem kapott lehetőséget Baráth Péter.

Szlovénia

Az öt magyar futballistát foglalkoztató Nafta 5-2-re kiütötte a Domzalét a szlovén bajnokság 7. fordulójában. A lendvai gólfesztiválból kivette a részét Kálnoki-Kis Zsombor, Szalay Szabolcs, illetve Klausz Milán is. Csereként lépett pályára Dragoner Áron, míg Senkó Zsombort a félidőben lecserélték.

Románia

A Sepsi 2-0-ra kapott ki az Otelul Galati otthonában a román bajnokságban. Kecskés Ákos egy félidőt kapott Bernd Storcktól, míg Sigér Dávid és Varga Kevin nem lépett pályára. Bizarr közjáték előzte meg a mérkőzést, mivel a kapuk nem voltak egyforma magasak (az egyiknél 241, a másiknál 236 centit mértek), így a pályamunkások ásni kezdtek a gólvonalon, hogy a kezdésre minden szabályos legyen.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC