nb1.hu

Magára vállalta a felelősséget a kövesdi vezetőedző, a kérdés, mit lép erre a klubvezetés

Elismerte, hogy a Honvéd jobb volt.

A Merkantil Liga rajtja előtt sokan a feljutás egyik, de nem a legnagyobb esélyesének tartották az NB I-ből kiesett Mezőkövesdet, annak ellenére, hogy a játékoskeretben jelentős változások történtek. Hat forduló után azonban a matyóföldiek az utolsó helyen állnak.

LEGNAGYOBB GOND

A Mezőkövesd legnagyobb gyengesége a gólképtelenség. Tóth Mihály játékosai az eddigi hat fordulóban mindössze öt gólt szereztek, amivel a Tatabányával holtversenyben az utolsó helyen állnak ebben az összevetésben. A tíz kapott gól még akár elfogadható is lehetne, hiszen a harmadik helyen álló Vasas is ennyit kapott eddig. Összesen nyolc csapat van, amelyik ennyit vagy többet kapott.

A kövesdiek hazai pályán 0-0-val kezdtek a BVSC ellen, majd Gyirmóton kaptak ki 2-0-ra, ezt követően a Szentlőrinc győzött Matyóföldön 3-1-re. Ezután jött az eddigi egyetlen győzelem, a békéscsabai 2-1-es siker, majd a Szeged elleni hazai, illetve a Kispest elleni idegenbeli 2-1-es vereség.

BEISMERÉS

A Kispest elleni mérkőzés után Tóth Mihály elismerte, hogy a Honvéd megérdemelten nyert. Viszont arról is őszintén beszélt, mi a legnagyobb probléma és kié ezért a felelősség.

Sajnos, kikaptunk ezen a fontos meccsen, de el kell ismerni, a Honvéd fölénk tudott kerekedni. Elveszítettük a párharcokat, nyomás alá tudott helyezni minket, megérdemelten nyert. Egy-két játékosom hozzáállása csalódás számomra, de a felelősség az enyém.”

HOGYAN TOVÁBB?

Az átigazolási időszak pár óra múlva véget ér, így a játékoskeretben már nem valószínű, hogy drámai változások lesznek. Az, hogy a klubvezetők a vártnál gyengébb szereplésért Tóth Mihályt tartják-e felelősnek, viszont már egy másik kérdés.

A szünet ugyanis megfelelő alkalom lehet változtatásra, de arra is, hogy Tóth bebizonyítsa, többet tud kihozni a rendelkezésére álló keretből.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC