nb1.hu

Loki: „Dzsudzsák Balázsért megéri 15 000 kilométert utazni”

A DVSC csapatkapitányához Ausztráliából érkezett egy lelkes rajongó.

A futball iránti rajongás és egy játékos idolizálása nem ütközhet akadályokba egy fanatikus szurkolónál. A Melbourne-i születésű Szabó Charlie a haon.hu-nak mesélt kedvenc játékosáról, Dzsudzsák Balázsról.

„Az időeltolódás miatt a meccseket is például hajnal 4-kor munka előtt szoktam nézni. Szerettem volna élőben is megnézni Balázst, így elhatároztam, hogy Debrecenbe utazok.”

Szabó 2017-ben látta először élőben a DVSC csapatkapitányát, a magyar válogatott színeiben a portugálok elleni vereség (0-1) alkalmával. Charlie szerint Dzsudzsák fantasztikusan futballozott azon az estén, és a vereség ellenére is a találkozó egyik legjobbja volt.

„Biztos sokakban felvetődik, ausztrálként hogyan lehet ő a „number one” számomra, azonban erre egyszerű a válasz: kevés olyan focista van a világon, akiben ekkora tűz és szenvedély van. Nagyon technikásnak tartom, a szabadrúgásai életveszélyesek, úgy szoktam hívni, hogy ő a magyar Cristiano Ronaldo!”

Az ausztrál-magyar sportrajongó a Kecskemét elleni találkozón már ott volt a Nagyerdei Stadionban, és csak azért hosszabbította meg néhány héttel a szabadságát, hogy az Újpest ellen is ott lehessen. A pénteki edzés előtt összejött a nagy találkozás: Dzsudzsák nagy örömmel fogadta Charlie-t, akivel közös fotók is készültek. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC