nb1.hu

Liverpool vs válogatott: hova húz Szoboszlai szíve?

Egyetlen kérdés megválaszolására még volt ideje. A reakciója sokatmondó.

Szoboszlai Dominik a Montenegró elleni 3-1-es Eb-selejtezős győzelem után a sajtótájékoztatón, majd a vegyes zónában már kérdések tömkelegére válaszolt, mire odaért az NB1.hu egyik tudósítójához a Puskás Arénában. A 23 éves játékosnak egy kérdés megválaszolására volt még ideje.

Imádod a futballt. Két helyen futballozol most, a Liverpoolban és a magyar válogatottban. Mennyire dobog máshogyan a szíved, amikor tudod, hogy a világ egyik legnagyobb klubcsapatában futballozol, vagy amikor tudod, hogy a magyarokért küzdesz? – kérdeztük Szoboszlait.

Teljesen más a kettő. Az egyik a klubcsapatom, a másik a hazám.

„Én különbséget tudok tenni a kettő között, és különbséget is kell, mert más szerepet töltök be itt és ott. De ugyanúgy minden alkalommal próbálom a százszázalékot kihozni magamból, és segíteni a csapatot, legyen az a Liverpool, vagy legyen az a válogatott” – reagált a legutóbbi három válogatott meccsén három-három gólig és gólpasszig jutott középpályás.

A válogatottról még hozzátette: „Nagyon remélem, hogy most már olyan pozícióba tettük magunkat, amelyben mindenki, ha nem is komfortosan érzi magát, de örülni tud a mi sikereinknek. Mert úgy, ahogy nélkülük nem menne (nekünk a futball), valószínű, ha nem lennénk sikeresek, akkor nem lennének ennyien a stadionban.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC