nb1.hu

Liverpool: valóra vált Szoboszlai Dominik álma

Nagy céljai vannak a magyar válogatott csapatkapitányának.

Remekül kezdte a 2023/24-es idényt a Liverpool. A Mersey-parti együttes öt meccs után veretlen az angol bajnokságban (négy győzelem mellett egy döntetlen áll a neve mellett), míg az Európa-ligában a csoportkört a LASK elleni 3-1-es sikerrel indította. A jó szereplésből Szoboszlai Dominik alaposan kivette a részét: a magyar válogatott csapatkapitánya eddig az összes bajnokit végigjátszotta, az El-ben pedig csereként lépett pályára a 60. percben Linzben.

Szoboszlai a Liverpool hivatalos oldalának adott interjúban elmondta, sok munka eredménye az, hogy nyáron a Poolhoz igazolhatott.

„Ezzel egy álmom vált valóra, bár azt hiszem, hogy minden játékos szeretne a Liverpoolban futballozni, mivel ez a világ egyik legnagyobb klubja, elég csak a történelmére vagy a szurkolóira gondolni. Sok dolgot akarok elérni az elkövetkező szezonokban. Az Anfield Road még annál is szebb, ahogy azt előzetesen elképzeltem. Szeretnék minél több időt tölteni a pályán. Egyébként nem igazán szoktam nagyon előretekinteni, mindig csak a következő mérkőzésre összpontosítok. Jürgen Klopp gyakran mondja, lényegtelen, hogy ki kezd vagy ki csere, mivel gyakorlatilag minden változhat. Kiváló játékosok alkotják a keretünket, egy irányba húzunk, nem csak magunkért, hanem egymásért is küzdünk” – hangsúlyozta Szoboszlai.

A Pool veretlenségi sorozata vasárnap a West Ham elleni bajnokin folytatódhat, a meccs 15 órakor kezdődik az Anfielden.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC