nb1.hu

Liverpool: újabb edzőjelöltekről lehet hallani

A következő szezonban új időszámítás kezdődik a szigetországi klubnál.

Január végén dőlt el, hogy a következő szezonban már nem Jürgen Klopp fogja irányítani a Liverpoolt. A bejelentést követően elkezdődött a találgatás azzal kapcsolatban, hogy ki veszi át a német trénertől a stafétát.

Egy korszak lezárul Liverpoolban: Jürgen Klopp a szezon végén távozik

Sokan úgy gondolják, hogy Xabi Alonso a legesélyesebb jelölt. A 42 esztendős szakember jelenleg a Leverkusennél dolgozik, méghozzá nagyon eredményesen, ugyanis a német csapat vezeti a Bundesligát. A Poolnak nem lesz könnyű dolga, ha valóban szerződtetni akarja Xabi Alonsót, hiszen állítólag a Bayern Münchennél is tárt karokkal várják a spanyol edzőt.

A Liverpool egyik legnagyobb ikonja lehet Szoboszlaiék új menedzsere

Amennyiben Xabi Alonsóról lemarad a Mersey-parti együttes, akkor a vezetőség Rúben Amorim vagy Julian Nagelsmann megszerzésére összpontosíthat – erről a Telegraph számolt be. A 39 éves Rúben Amorim 2020 márciusa óta a portugál Sportingot vezeti, míg Nagelsmann jelenleg a német válogatott szövetségi kapitánya.

Szoboszlai Dominik együttese ma a Ligakupát nyerheti meg, ehhez a döntőben a Chelsea-t kellene két vállra fektetnie. A finálé 16 órakor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC