nb1.hu

Liverpool: három főre szűkülhetett az edzőjelöltek listája

A következő idényben új korszak kezdődik a Mersey-parti alakulatnál.

Továbbra is kérdéses, hogy ki fogja irányítani a Liverpoolt a következő szezonban. Január végén dőlt el, hogy a jelenlegi tréner, Jürgen Klopp a mostani idény végén távozik a szigetországi klubtól.

Egy korszak lezárul Liverpoolban: Jürgen Klopp a szezon végén távozik

A footballinsider247.com úgy tudja, hogy három edző közül kerülhet ki Klopp utódja. A cikk szerint Roberto De Zerbi, Julian Nagelsmann vagy Rúben Amorim veheti át a stafétát a német szakembertől. Roberto De Zerbi jelenleg a Brighton menedzsere, állítólag őt a Manchester United is szerződtetné. A Sportingnál dolgozó Rúben Amorim megszerzése sem lenne egyszerű feladat, hiszen állítólag a Barcelona érdeklődését szintén felkelthette a 39 éves portugál edző. Nagelsmann sem munkanélküli, ő a német válogatott szövetségi kapitányaként szeretne egy szép eredményt elérni az idei Európa-bajnokságon. Köztudott, hogy a németek a csoportkörben többek között a magyarokkal is összecsapnak.

A Liverpool vasárnap 1-1-es döntetlent játszott a Manchester City gárdájával az angol bajnokságban. Szoboszlaiék jelenleg a második helyen állnak a Premier League-ben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC