nb1.hu

Liverpool: a Ligakupa-győzelem után a magyaroknak is üzent Jürgen Klopp

Az egyik legérzelmesebb meccsen van túl a Pool német menedzsere.

Ahogy korábban már jeleztük, a Liverpool hosszabbítás után legyőzte a Chelsea-t, ezzel megnyerte a Ligakupát. A döntő egyetlen gólját Virgil van Dijk szerezte a 118. percben.

Dráma a hosszabbításban – megvan Szoboszlai első liverpooli trófeája

A lefújást követően Jürgen Klopp az Arena4 riporterének, Monoki Lehelnek adott egy interjút. A beszélgetés során a Liverpool menedzsere többek között a magyar szurkolóknak is üzent.

„Az egyik legérzelmesebb meccs volt ez az egész pályafutásomat figyelembe véve. Különleges meccs volt, komoly problémáink voltak a meccs előtt, és közben is sokasodtak a gondok. Sok minden ellenünk dolgozott, de ezt a játékosaim nem akarták elfogadni. Nem is lehetnék büszkébb arra, amit ezek a fiúk véghez vittek. Nekik is sokat jelent a siker, ez egy csodálatos győzelem. Nyugodtan futballoztunk, sok gondot okoztunk a Chelsea-nek, amikor direktebben futballoztunk. Mindenki hozzátette a magáét, ez egy különleges este volt. Két évvel ezelőtt ünnepelhettünk legutóbb Ligakupa-győzelmet, az is fantasztikus emlék. A mostani volt a legkülönlegesebb döntő, aminek a főszereplője lehettem, mert senki sem fogadott volna ránk előzetesen, főleg a cseréinket látva. Amikor a cserék érkeztek, talán sokan azt hitték, hogy a Liverpoolnak befellegzett, de nem ez történt. Nem tudom, mit üzenhetnék a magyar szurkolóknak. Az biztos, hogy én is Szoboszlai-rajongó vagyok. Tudom, hogy Magyarország egy nagyszerű ország, de még nem voltam ott eleget. Egyértelműen a következő úti céljaim között van Budapest, Dominik pedig elmondja, hova érdemes ellátogatnom” – mondta Klopp.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC