nb1.hu

Lisztesnek a kondijával vannak gondok, a frankfurti helyzetéről is beszélt

Befogadták őt a csapattársak, beverekedné magát a Bundesligába.

Mint arról többször is beszámoltunk, az U21-es válogatott kedden 1-0-ra kikapott Spanyolországtól a kecskeméti Eb-selejtezőn.

U21: Szoros vereség az Eb-döntős ellen

A mérkőzés után az a Lisztes Krisztián nyilatkozott az NSO TV stábjának, aki a 90. percben, csereként állt be. A Ferencvárostól a Frankfurthoz igazolt játékos nem örült Szélesi Zoltán szövetségi edző döntésének, de tudja, hogy milyen hiányossága van.

„Az, hogy ennyi játékpercet kaptam, az edző döntése. Nyilván nem örültem neki, de tudom én is, hogy változtatni kell, mert a kondim még nem a legjobb. A döntést megértem, de nyilván nem örülök neki” – mondta a 19 éves szélső, aki a Frankfurtnál töltött eddigi időszakáról is beszélt.

Jól sikerült az első időszak, jól érzem magam, a társak nagyon jól befogadtak. Be szeretném magam verekedni a Bundesliga-keretbe. Dolgozunk a kondimon Frankfurtban, vannak különedzéseim. Felemás érzéseim vannak a Ferencváros elleni Európa-liga-párharccal kapcsolatban, de nyilván örültem, hogy láthatom élőben a volt csapattársaimat, kíváncsi leszek a mérkőzésre” – fogalmazott, hozzátéve: egy év múlva ilyenkor szeretne játékperceket kapni a Frankfurt első csapatában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC