nb1.hu

Lisztes Krisztián más csapatok érdeklődéséről és frankfurti jövőjéről is vallott

A fiatal tehetség magyar csapattársáról is szót ejtett.

A magyar U21-es válogatott szövetségi edzője, Szélesi Zoltán a napokban meglátogatta Németországban az Eintracht Frankfurt magyar légiósát, Lisztes Krisztiánt.

Lisztes Krisztián helyzete: Frankfurtban tárgyalt miatta az MLSZ – részletek

A 19 éves támadó, aki nyáron szerződött a német klubhoz, az M1 aktuális csatornának adott interjújában elárulta, végig az első csapattal készül, csak a meccs előtti napon edz a második együttessel, amelyben pályára is szokott lépni.

„Úgy érzem, jó helyen vagyok. Minden nap azért melózok, hogy minél hamarabb kiléphessek ebbe a csodálatos stadionba. Azért nem adtak kölcsön, mert a klubnál úgy érzik, be tudok mutatkozni a nagy csapatban.”

Lisztes azt is elárulta, hogy érdeklődött iránta a Hoffenheim, valamint Belgiumból és Hollandiából is volt megkeresése. Az ifjú labdarúgó beilleszkedésében nagy szerepe volt a Frankfurt másik magyar futballistájának, a 18 éves Fenyő Noahnak is: amikor a videoelemző németül beszélt hozzá, akkor a honfitársa segített neki a fordításban.

A Ferencvárosban nevelkedett 19 éves támadó elmondása szerint volt egy visszatérő problémája a lovaglóizmával, de mostanra teljesen rendbe jött, ezért hétvégén már ismét játszhat a második csapatban. Ezeken a találkozókon nemcsak az a célja, hogy gólokat szerezzen és gólpasszokat adjon, hanem hogy kiemelkedő számokat produkáljon olyan mutatókban, melyekben el volt maradva.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC