nb1.hu

Lilába öltözik a Honvédtól távozó válogatott játékos

Már a hét elején bejelenthetik az érkezését.

Az NB1.hu korábban írt arról, hogy más csapatnál folytatná pályafutását a Budapest Honvéd lejáró szerződésű játékosa, Bocskay Bertalan.

Több kulcsjátékos távozhat Kispestről, az Újpest volt alapembere érkezhet – NB1.hu-infó

A kispesti klub  be is jelentette a 22 éves középpályás távozását, erről itt írtunk. A játékos ezekkel a szavakkal búcsúzott közösségi oldalain: „7 év, de lehet, hogy egy kicsit több… Nagyon gyorsan elment az idő. Rengeteg élménnyel, baráttal, tapasztalattal gazdagodtam. Sokat köszönhetek az akadémián tanultaknak, csapattársaknak, szakembereknek, és megannyit a felnőtt csapatban dolgozónak, játékosoknak, a klubban dolgozónak. És nem utolsó sorban a szurkolóknak, akik mindig ott voltak mellettünk, mellettem. Köszönök mindent, amit kaptam a Honvédtól, soha nem felejtem el ezeket az éveket, hiszen itt nőhettem fel, valóra válhattak azok a célok, amelyekről kisgyerekként álmodtam! Köszönök mindent!”

Honlapunk úgy értesült, hogy az U21-es válogatott Bocskay az NB I-ben szereplő Kecskeméti TE játékosa lehet, szerződtetését már a hét elején bejelentheti a lila-fehér klub. Bocskay, aki korábban megfordult a Szerb Szuperligában szereplő Topolyánál is, 71 meccsen lépett pályára a Kispest első csapatában, ezeken a találkozókon két gólt szerzett.

FRISSÍTÉS – a Kecskemét be is jelentette Bocskay érkezését:

Kecskemétre igazolt a Honvédtól távozó játékos

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC