nb1.hu

Légiósok: Vancsa Zalán remekelt, a hajrában nyertek Sallaiék

Fontos meccset húztak be Grófék.

NÉMETORSZÁG

A Bundesliga 24. fordulójának vasárnapi játéknapján a Freiburg a Hoffenheimet fogadta, az Union Berlin pedig a Wolfsburg vendége volt. A freiburgiak az utolsó percekben tartották otthon a három pontot,Sallai Roland csak a kispadon szerepelt. A berliniek egy pontot szereztek idegenben a sérülés miatt hiányzó Schäfer András nélkül. 

A Bundesliga II-ben második helyen álló Hamburg, 4-2-es vereséget szenvedett a Karlsruhe otthonában. Németh András a félidőben állt be a venségekhez. 

BUNDESLIGA 24.FORDULÓ

Freiburg-Hoffenheim 2-1

Wolfsburg-Union Berlin 1-1

 

BUNDESLIGA II. 24. FORDULÓ

Karlsruhe-Hamburg 4-2

 

GÖRÖGORSZÁG

A görög Szuperliga 26. egyben az utolsó alapszakaszi fordulójában a Gróf Dáviddal a kapuban felálló sereghajtó Levadiakosz, 2-0-ra verte az OFI krétát. A Panathinaikosz 2-0-ra nyert az Atromitosz otthonában. Kleinheisler László 68. percet töltött a pályán. A Pana az első helyről várja a rájátszást. 

 

GÖRÖG SZUPERLIGA

Levadiakosz-OFI Kréta 2-0

Atromitosz- Panathinaikosz 0-2

BELGIUM

A belga másodosztály osztályozó csoportjának 3. fordulójában a Vancsa Zalánt foglalkoztató Lommel a Genk U23-as csapatát fogadta. A magyar támadó végigjátszotta a mérkőzés és az első gólnál ő készített elő. A Lommel 2-0-ra nyert és első helyen áll a csoportban. 

 

CHALLENGER PRO LEAGUE OSZTÁLYOZÓ CSOPORT

3.FORDULÓ

Lommel SK-Genk U23 2-0

 

ROMÁNIA

A Tamás Márkkal a kezdőben felálló Sepsiszentgyörgy az FCSB otthonába vendégszerepelt a Liga 1 30. fordulójában. A hazak végül 1-0-ra megnyerték a találkozót. A háromszéki együttes jelenleg a hetedik helyen áll és az utolsó Craiova elleni mérkőzésen harcolhatja ki a rájátszást. 

LIGA 1 30. FORDULÓ

FCSB-Sepsiszentgyörgy 1-0

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC