nb1.hu

Légiósok: Schäfer beteg lett, Grófék nagy bravúrt értek el, Negóék csúnyán kikaptak

Bolla, Baráth és Komáromi is győzelemnek örülhetett.

Több magyar légiós csapata is pályán volt vasárnap.

Schäfer András ezúttal betegség miatt hiányzott az Union Berlin keretéből, amely 2-0-ra győzött az újonc Holstein Kiel otthonában a Bundesliga 7. fordulójában. A berliniek a mostani idényben az első idegenbeli sikerüket aratták.

Bolla Bendegúz, Baráth Péter és Komáromi György is győzelemnek örülhetett. Bolla végigjátszotta a Rapid Wien Hartberg elleni bajnokiját (2-1), Komáromi kezdőként 54 percet kapott a Bravo otthonában 1-0-s sikert elérő Mariborban, míg Baráth a kispadról nézhette végig, ahogy a Raków egy 103. (!) percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzni odahaza a Pogon Szczecint.

Dárdai Bence nem állt be a Wolfsburgba (2-4 a Werder Bremen ellen a Bundesligában), Loic Nego végig a pályán volt, de nem tudott segíteni a Le Havre-n a Lyon ellen (0-4), Csoboth Kevin pedig a 64. perctől csereként kapott lehetőséget a Basel otthonában 2-1-re alulmaradó St. Gallenben. A kispados Gyurcsó Ádámot foglalkoztató Anortoszisz az AEK Larnacától kapott ki 1-0-ra, a szlovák élvonalban a Komárom otthon maradt alul 2-1-re a Podbrezovával szemben.

Nagy bravúrt ért el a sereghajtó Levadiakosz a görög élvonalban: az Európa-ligában szereplő Olympiakosz otthonában ugyan már a 21. percben 2-0-s hátrányban voltak Gróf Dávidék, végül 2-2-es döntetlent játszottak. A magyar kapus végigvédte a meccset, akárcsak Szaúd-Arábiában Szappanos Péter az Al Fateh újabb bajnokiját: ezúttal odahaza 1-1-et játszottak az Al Kholooddal, és továbbra is az utolsó helyen állnak az élvonalban.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC