nb1.hu

Légiósok: rangadót játszottak Sallaiék, értékes pontot szereztek Grófék

Idegenben kaptak ki Bolláék. 

A vasárnapi játéknapon is több magyar labdarúgó pályára lépett az európai ligákban.

NÉMETORSZÁG

A Bundesliga 22. fordulójában a Freiburg a Leverkusen csapatát látta vendégül. A mérkőzés és a végeredmény is kiegyenlített lett. A találkozó 1-1-el ért véget. Sallai Roland csereként, a 25. percben lépett pályára. A Freiburg az ötödik a Leverkusen a 11. a tabellán. 

A játéknap másik találkozóján a sérülése miatt Schäfer András nélkül felálló Union Berlin, a Bayern München otthonába látogatott. A találkozón végig a hazaik domináltak és végül megérdemelten 3-0-ra nyertek. A címvédő az első a berliniek a harmadikok a tabellán. 

 

BUNDESLIGA 22. FORDULÓ

Freiburg-Leverkusen 1-1 (1-0)

Bayern München-Union Berlin 3-0 (3-0)

GÖRÖGORSZÁG

A múlt heti bravúros teljesítményének köszönhetően ismét a kezdőben kapott helyet Gróf Dávid a Levadiakoszban, akik hazai pályán fogadták a Panetolikoszt. Bár a két csapat között kétszer annyi pontszám a különbség a tabellán, a pályán ez nem mutatkozott meg. A hazaik hősiesen küzdöttek és végül egy pontot otthon tartottak. A Levadiakosz utolsó előtt a tabellán.

 

SZUPERLIGA 24. FORDULÓ

Levadiakosz-Panetolikosz 0-0

 

SVÁJC

A svájci szuperliga 22. fordulójában a Bolla Bendegúzzal a kezdőben felálló Grasshoppers a Luzern otthonában vizitált. Az első félidő a vendégeké, a második a hazaiaké volt, utóbbi gólt is szerzett, így 1-0-ra megnyerte a mérkőzést. Bolla végig a pályán volt, csapat jelenleg a hetedik a tabellán, mindössze két pontra a kieső helytől.  

 

SZUPERLIGA 22. FORDULÓ

Luzern-Grasshoppers 1-0 (0-0)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC