nb1.hu

Légiósok: Nem volt keretben Styles, Schäferéknek Eb-győztes játékos lőtt gólt

Baráth Pétert a hajrában cserélték be a Rakow-Lech Poznan mérkőzésen.

Anglia

Az angol harmadosztályban szereplő Barnsley a Mansfield ellen kezdte meg a 2024-25-ös idényt. A hazaiaknál nem került keretbe a magyar válogatott Callum Styles. A 24 éves játékos megfelelő ajánlat esetén könnyen távozhat nyáron a League One-ban vitézkedő csapattól. A Barnsley 2-1-es vereséggel indította az új szezont.

Lengyelország

A Rakow hazai pályán fogadta a Lech Poznan együttesét a lengyel bajnokság 4. fordulójában. A Rakow magyar légiósa, Baráth Péter a kispadon kezdte az összecsapást és a 92. percben lépett pályára – a mérkőzés 0-0-s döntetlennel ért véget.

Felkészülés

A Schäfer Andrással a kezdőben felálló Union Berlin a Real Sociedad ellen játszott felkészülési mérkőzést. A magyar válogatott középpályás egészen a 64. percig volt pályán, 1-0-s vezetésnél cserélték le. A hajrában a spanyol válogatottal Eb-t nyerő – ráadásul a döntőben győztes gólt szerző – Mikel Oyarzabal egyenlített ki, így 1-1-gyel zártak a felek.

A Girona csapatában lehetőséget kapott Yaakobishvili Antal, aki a Newcastle ellen 4-0-ra elveszített találkozón állt be a 74. percben. A Brentforddal gólzáporos mérkőzést játszó Wolfsburgban ezúttal nem volt keretben Dárdai Bence.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC