nb1.hu

Légiósok: kiderült, mennyire komoly Gazdag Dániel sérülése

Mindkét válogatott mérkőzést ki kell hagynia. 

Beszámoltunk róla, hogy a Philadelphia Union magyar válogatott labdarúgója, Gazdag Dániel a New York Red Bulls elleni győztes meccsen megsérült. A 27 éves középpályás a gólja közben szenvedett sérülést. Akkor még nem lehetett tudni mekkora a baj, de mára befejeződtek az orvosi vizsgálatok. Gazdag Dániel lábában csontödéma alakult ki, a diagnózis szerint nyolc-tizenkét nap alatt jöhet rendbe.

“Nem is a New York elleni mérkőzésen történt meg először a baj, hanem a múlt heti, Toronto elleni, három-egyre elveszített bajnokin. Az ellenfél és én egyszerre értünk oda a labdáért, összerúgtunk, s beleszúrt a fájdalom a térdembe, le is kellett cserélni. Nem edzettem csütörtökön és pénteken, szombaton kocogtam, ezután pedig pályára léptem, mert mindenképpen játszani akartam, hiszen ha sérülés miatt nem lehet rám számítani, akkor a klub biztosan nem enged el a válogatotthoz. Persze ha kockázatos lett volna, nem vállalom a játékot, de úgy éreztem, segíthetek. Így is történt, a hetvenhatodik percben gólt szereztem, de a lövés után kicsit megcsúsztam, túlhajlott a jobb lábam, s újra beleszúrt a fájdalom. Ma is vállalnám a játékot, mindenki futballozni akar, én is. Persze szenvedni kellett kicsit, de ilyen a labdarúgás. A lényeg, hogy nincs nagy baj, a szalagok és a porc nem sérült, a vizsgálatok után kiderült, csontödéma alakult ki. Igazából ez azt jelenti, hogy be van gyulladva a térdem, a duzzanatot kell levinni. Gyógyszeres kezelést kapok, különböző gépekkel próbálják rendbe hozni a lábam. Ez öt-hat napig tart, majd jöhet a mozgás, a fizioterapeutánk azt mondta, ha minden jól megy, nyolc-tizenkét nap alatt rendbe jön a lábam” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Gazdag.

Gazdag Dániel a New York ellen szerzett góljának köszönhetően, a Philadelphia Union második legeredményesebb játékosa lett.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC