nb1.hu

Légiósok érkeztek a DVTK-hoz, bejelentést tett a Szpari a húzóember jövőjéről

A kapusnak nem idegen a diósgyőri közeg.

NYÍREGYHÁZA

Az NB I-be feljutott Szpari a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Gengeliczki Gergő új szerződést kapott. A védő először 2013 és 2015 között szerepelt a Nyíregyházában, majd 2022 telén tért vissza a gárdához. A rutinos labdarúgó az előző idényben 26 NB II-es mérkőzésen jutott szóhoz, a bajnoki cím megszerzéséből 4 góllal vette ki a részét.

„Nem kellett sokáig gondolkodnom azon, hogy maradok-e, örülök, hogy számítanak rám az első osztályban is. Itt mutatkoztam be az élvonalban, és örülök, hogy hosszú idő után ismét az NB-I-ben futballozhatok. Nyíregyháza vissza került a méltó helyére, és szeretnék részese lenni annak, hogy ez minél tovább így maradjon, és remélem sok örömet szerzünk a szurkolóknak. Külön boldogság, hogy hosszú idő után újra Nyíregyházán játszhatunk” – idézi Gengeliczkit a Szpari hivatalos oldala. A kommünikéből kiderül, hogy a játékos új kontraktusa 1+1 évre szól.

DVTK

A diósgyőri klubhonlap tájékoztatása szerint a DVTK pénteki edzésén már Karlo Sentic és Marko Rakonjac is részt vett. Sentic neve nem ismeretlen a szurkolóknak, mivel 2023 őszén kilenc NB I-es bajnokin őrizte a diósgyőri kaput. Sentic a legutóbbi idény második felében a kazah Ordabasy alakulatában védett. Sentic játékjogát jelenleg a Hajduk Split birtokolja, a horvát klubnál 2026 nyarán jár le a szerződése.

A 24 éves Rakonjac az előző szezonban a Topolyában futballozott kölcsönben. Az egyszeres montenegrói csatár 29 tétmeccsen 3 gólig és 3 gólpasszig jutott a topolyai gárdában. Rakonjac kontraktusa 2026 nyaráig érvényes a Lokomotiv Moszkvánál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC